Programe pentru messenger | Yahoo Detector


Yahoo! Multi Messenger

Versiunea nou apărută, 10 este realizată pe platforma versiunii 9 și se pare că a păstrat posibilitatea de a activa multi-messenger prin modificarea valorii unui registru. Pentru a vă uşura vouă munca puteți activa multi-messenger 10 prin descărcarea filierului .reg din linkul de mai jos.

Pentru a instala multi-messenger pe versiunea 10 a Yahoo! Messenger trebuie ca după instalarea ultimei versiuni de Yahoo! Messenger să rulați fişierul .reg din link-ul de download mai jos, nimic mai mult. Spor! Funcţiunează şi cu alte versiuni de messenger.

Hyper YM 2.13

Celebrul utilitar yahoo care permite să afişezi la status melodia pe care o asculţi în Winamp fără lunch.org. De asemenea acest program suportă şi playere ca BsPlayer sau Windows Mwdia Player etc. Download şi instalare simplă, necesită crearea unui user la prima încărcare a programului.

Auto away respond

Auto away respond este un program ce răspunde automat cu un mesaj setat de tine tuturor celor ce te contactează cât timp eşti plecat de la calculator. Dezarhivezi şi instalezi programul.

now Playing v4.6

Cu ajutorul acestui program foarte căutat de multe persoane îţi poţi seta drept status numele melodiei pe care o asculţi în winamp. Plugin-ul a fost îmbunătăţit la versiunea 4.7 şi este compatibil şi pentru Yahoo! Messenger 10.

1. Închide Winamp dacă este în curs de desfăşurare
2. Descărca programul de instalare, care este o arhivă ZIP, către o locaţie dorită pe disc.
3. Deschideţi arhiva ZIP folosind software-ul preferat de dezarhivare.
4. Instalatorul este în interiorul arhivei. Cel mai probabil va fi capabil să apăsaţi dublu click pe el direct din managerul arhivei privitorul în scopul de a rula instalatorul.
5. Dacă nu, extrage fişierul undeva şi ruleză-l de acolo.
6. După încheierea instalării, deschide-ţi Winamp, du-te la Preferences (apăsaţi CTRL + P), faceţi clic pe elementul listă General purpose situat în partea de jos a panoului din stânga, faceţi dublu clic pe Yahoo! Messenger Now Playing pentru a configura plugin-ul după cum doriţi.

Tweaker yahoo! messenger

Salvează parole, descarcă avatare, customizează animaţii, şterge status, şterge reclame şi multe altele. Un program care nu trebuie să lipsească deloc din colecţia ta.

A Patch

Acest program permite să deschideţi mai multe YM, un fel de multimessenger, dar care are în plus şi o opţiune care face reclamele de la yahoo sa dispară.

Yahoo! Messenger archive decoder

Te-ai săturat să tot cauţi o conversaţie în arhivă? Acest program rezolvă toate bătăile de cap permiţându-ţi să vezi toată arhiva decodată. Descarci arhiva, dezarhivezi, instalezi programul.

Messenger automater

Un program cu care poţi seta când şi cum să se schimbe statusul la messenger. Aşadar, poţi să pui ca la ora 10 statusul să fie Busy iar la 11 să fie Invisible!

Messenger red skin

Un skin de culoare roşie foarte simpatic care merită încercat. Descarci executabilul, îl rulezi şi selectezi de la preferinţe skinul.

Dispar reclamele din messenger

Salvează fişierul, dă dublu click pe el, închide şi redeschide yahoo! messenger şi reclamele de jos au dispărut ca prin minune.