Eticheta pentru tine | Yahoo Detector


Status restore tine minte statusul la mess

Status restore este un plug-in care ţine minte statusul pe care l-ai avut într-o sesiune anterioară de chat şi îl pune când te loghezi din nou. Este util în cazul în care ai la status “la magazin brb” şi între timp messenger-ul iese şi intră din nou ştergîndu-ţi statusul.
Programul îl pune la loc automat. Iar la fel daca eşti “invisible” şi pica internetul, când va reveni vei fi tot pe invizibil, nu online.

Inlatura reclamele in yahoo messenger 10

Așa cum știți, Yahoo! Messenger este un program Adware care poate fi utilizat gratuit dacă sunt îndeplinite și respectate câteva condiții. Utilizarea aplicației Yahoo! Messenger oficiale impune utilizarea aplicației în condițiile în care sunteți de acord cu politica de confidențialitate și totodată cu termenii și condițiile impuse de Yahoo!. Acestea sunt acceptate odată cu instalarea aplicației și pot fi accesate ulterior din meniul help.

Astfel, la instalarea aplicației Yahoo! Messenger nu aveți posibilitatea de a opta pentru afișarea (sau nu) reclamelor în cadrul aplicației. În acest mod, gratuitatea acestui serviciu se traduce prin acceptarea reclamelor oferite de către Yahoo!. În ciuda acestor condiții acceptate de utilizatorii Yahoo! Messenger, pe net circultă o serie de aplicații sau hack-uri care oferă posibilitatea de a renunța la reclamele din fereastra messengerului. Înainte de a încerca vreuna dintre aceste aplicații e bine de știut că acestea încalcă condițiile de utilizare a aplicației Yahoo! Messenger oficile iar utilizarea și efectele provocare de acestea aplicații sunt în totalitate responsabilitatea celui ce le utilizează.

O astfel de aplicație este și Yahoo Messenger 10 Ads Remover and Blocker, un software ce poate fi găsit cu ușurință pe net și care oferă, pe lângă alte opțiuni, posibilitatea de a îndepărta reclamele din Yahoo! Messenger. Descărcarea și utilizarea acestei aplicații, precum și eventualele neplăceri provocate, cad în responsabilitatea utilizatorului.

Sursa: ymlover.com

Controleaza winampul direct din yahoo! messenger

winamp yahoo messengerDaca te intrebi cum poti controla music player-ul Winamp din Yahoo Messenger, ai mai jos raspunsul la intrebarea ta :

Ad Plug-in

Alegeti Foxy Tunes si dati Start

Va duceti inapoi la Yahoo Messenger, si in casuta de la Foxy Tunes apasati al treile buton din stanga.Acolo puteti alege ce music player doriti. In cazul de fata Winamp si dati Play pe melodii.

Incoming search terms:

Download messenger 10 9 8

Dacă vrei să downloadezi versiunea 10 a celebrului program creat de yahoo messenger atunci poţi intra la secţunea de programe a siteului nostru. Asta e valabil şi pentru celelalte versiuni, respectiv versiunea 9 a yahoo messenger şi 8 y! messenger. Butonul pentru programe se afla în partea de sus a siteului în bara de meniu sau în meniul din subsolul paginii. Dacă vrei poţi folosi şi mess-ul portabil care în găseşti la fel în programele pentru messenger de pe siteul nostru.

Incoming search terms:

Metode sa construiesti parole puternice

V-am pregătit un video special care îţi indică cum să construieşti o parolă puternică bine gândită care nu poate fi spartă de către nimeni

Incoming search terms:

Noua aplicatie de la yahoo messenger, numita hub (beta)

Multi dintre voi sunteti deja familiari cu aplicatie Yahoo! Mail si Yahoo! Messenger pentru telefoane .Echipa Yahoo! a adaugat o noua aplicatie, numita Hub.

Hub este o noua aplicatie de mesagerie pentru telefoane rapida si usor de folosit,care va permite sa trimiteti mesaje text si sa aveti conversatii in grup gratuit .Aplicatia Hub va permite sa adaugati cu usurinta participanti la oricare conversatie,asa ca este foarte usor sa treceti de la o conversatie privata la una in grup. Aplicatia include:
hub beta yahoo-Mesagerie in grup – Poti conversa cu mai multi prieteni de-o data
-Trimite SMS-uri pe plan local si international – Trimite mesaje text catre alti utilizatori ai aplicatiei Hub sau catre oricare telefon mobil gratuit
-Notificari instant – Primesti notificari pentru mesajele primite,asa ca nu vei pierde nicio conversatie
-Privacy – Vezi cu usurinta si adaugi participanti la orice conversatie

Aplicatia Hub este inca in stadiul Beta si este disponibila pentru download de pe Android Marketplace .

Sursa: ymlover.com (c)

Incoming search terms:

Afla cum poti trimite mesaje gratis din yahoo messenger

Cel mai popular messenger în rândul utilizatorilor din România, Yahoo Messenger, are de ceva vreme şi o versiune mobilă. Nu mă refer la vreo aplicaţie, ci la site-ul pentru telefoane mobile. Începând de azi, acesta, Yahoo Messenger mobile web, oferă posibilitatea trimiterii de SMS-uri gratuite.

trimite sms gratuitPentru a accesa site-ul mobile de Yahoo Messenger, trebuie să intri de pe telefon la adresa m.yahoo.com/messenger. Ca să poţi trimite un SMS gratuit unuia din prietenii pe care îi ai pe lista de Yahoo Messenger trebuie ca în agendă să fie trecut şi numărul de telefon al respectivului.

Practic, pe site-ul de mobile al Yahoo Messenger, când deschizi fereastra unui contact, ai două opţiuni: să-i trimiţi un mesaj pe messenger sau direct pe telefon, ca SMS.

Noi am încercat să testăm această facilitate şi, până acum, nu ne-a mers. Fie România nu se află deocamdată pe lista ţărilor suportate, fie noua funcţie încă nu merge cum trebuie. Cert este că, mai devreme sau mai târziu, expedierea SMS-urilor gratuite prin intermediul lui Yahoo Messenger mobile va fi disponibilă şi pentru noi.

Pe lângă funcţia de trimitere gratuită a SMS-urilor, cu această ocazie site-ul mobile de Yahoo Messenger a primit şi câteva alte upgrade-uri. Printre acestea se numără îmbunătăţirea funcţiei de căutare şi diverse schimbări ale designului.

Sursa: go4it.ro (c)

Incoming search terms:

Cum transferi contactele yahoo pe iphone

yahoo iphoneAfla aici cum poti transfera contactele de pe Yahoo! pe telefonul iPhone:

In primul rand trebuie să conectezi iPhone-ul la calculator

Deschide iTunes pe calculator

Click pe casuta “iPhone” din partea stanga.

Click pe “Info”

Sub Contacte, schimbă “Sync with” cu Yahoo.

Pentru mai multe tutoriale te rugăm să vizitezi pagina nooastră zilnic.

Incoming search terms:

Scurtaturi taste pentru yahoo messenger

Yahoo Messenger are foarte multe scurtaturi (combinatii de taste care pot usura folosirea messengerului), dupa cum urmeaza:

Windows Key(tasta steag) + Y – Aduce fereastra de Yahoo Messenger în prim plan, chiar daca aceasta este ascunsa în fundal.

Ctrl + G – Buzz.
Ctrl + H – Arata / ascunde contactele offline din lista.
Ctrl + Shift + P – Deschide fereastra de preferinte (Preferences).
Ctrl + M – Deschide o fereastra optiune de unde puteti trimite mesaj instant catre mai multe contacte din lista.
Ctrl + T – Deschide o fereastra optiune de unde puteti trimite SMS catre o persoana dintre contactele din lista.

Ctrl + L –Deschide o fereastra optiune de unde puteti trimite un Voice Call (comunicare cu ajutorul microfonului) catre o persoana dintre contactele din lista.
Ctrl + J -Deschide o fereastra optiune de unde puteti trimite un Video Call (comunicare cu ajutorul microfonului) catre o persoana dintre contactele din lista.
Ctrl + K – Deschide o fereastra optiune de unde puteti telefona catre un numar.
Ctrl + Y – Trimite mail.
Ctrl + Shift + A – Introduceti un contact in lista de contacte.

Ctrl + Shift + 0,1 or 2 –Schimbati între diferite tipuri de mesaje oferite de versiunile avansate gen Yahoo Messenger 9 si peste.
Esc key – Închide fereastra activa.
Ctrl + D – Deconecteaza-te din Yahoo Messenger.
Ctrl + Q – Închide fereastra de messenger.
Ctrl + Shift + D – Deconeacteaza-te din Yahoo Messenger si conecteaza-te pe un dispozitiv mobil.

Ctrl + Shift + F8 – Schimba imaginea de la avatar (display image).
Ctrl + Shift + C – Trimite informatiile de contact în fereastra de chat activa.
Ctrl + Shift + M – Trimite lista cu contacte celui cu care chat-uiesti (fereastra activa).
Ctrl + Shift + R – Cere detaliile de contact celui cu care faci chat în fereastra activa.
Ctrl + Alt + C – Afiseaza lista compacta.

Ctrl + Alt + D – Afiseaza lista detaliata.
F1 –Messenger Help.

Incoming search terms:

Yahoo messenger cocalar edition

cocalar edition

Incoming search terms: